Opširnije

Željeznička infrastruktura Crne Gore ugostila predstavnike hrvatske kompanije "Končar"

Željeznička infrastruktura Crne Gore je 24.aprila imala čast da ugosti predstavnike hrvatske kompanije "Končar", koja je lider na evropskom tržištu za proizvodnju opreme i postrojenja na području elektroenergetike i transporta na željeznici.

Goste su u ime Željezničke infrastrukture Crne Gore primili Predsjednik Odbora direktora Prof. dr Safet Kalač i Izvršni direktor Ljubiša Ćurčić sa saradnicima.

Prezentacija koju su nam prikazali gosti iz kompanije "Končar" i iskustva koja su sa nama  podijelili, za nas su dragocjena naročito ako znamo da Željeznička infrastruktura Crne Gore ima u planu da realizuje veliki broj  projekata koji su  investiciono i tehnološki veoma zahtjevni.

Od člana uprave kompanije "Končar", gospodina Ivana Tomšića dobili smo pismo zahvalnosti na toplom prijemu u kojem naglašavaju da je sastanak bio veoma koristan i izrazili vjeru da ćemo u budućnosti produbiti saradnju na obostranu korist. "Kompanija Končar stoji na raspolaganju za svaku potrebnu stručnu pomoć prilikom realizacije projekata na Vašoj infrastrukturi i ovom prilikom pozivamo Vas i Vaše kolege da posjetite kompaniju Končar kako bi Vam prezentovali naše mogućnosti i već realizovane projekte u Hrvatskoj", navodi se u pismu.