Opširnije

Dodjela značajne nagrade “BRAND LEADER AWARD 2019” Željezničkoj Infrastrukturi Crne Gore –AD Podgorica.

Stručni Kolegijum 6. Biznis konferencije TIL 2019 “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona” donio je odluku o dodjeli nagrade “BRAND LEADER AWARD 2019” Željezničkoj Infrastrukturi Crne Gore –AD Podgorica –Lideru u postavljanju novih standarda u profesionalnosti, pouzdanosti i operativnoj izvrsnosti u oblasti održivog željezničkog saobraćaja u regionu jugoistočne Evrope.

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti.  Nagrada se dodeljuje deset godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

Na 6. Biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2019” će učestvovati preko 400 učesnika, koji čine donosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, železnički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine, kao i međunarodni stručnjaci, konsultanti, finansijske institucije, osiguravajuća društva i mediji, a održava se uz institucionalnu  podršku i pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije .

Svečanoj ceremoniji koja će se održati 27. marta 2019. godine u Beogradu, će prisustvovati delagacija  Željezničke infrastrukture Crne Gore, na čelu sa Predsjednikom Odbora direktora Prof. dr Safetom Kalačem koji je pozvan da u ime Društva primi nagradu.